Komputeromaniak.net - Forum Komputerowo-Webmasterskie: Brak polskich znaków openSlaed - Komputeromaniak.net - Forum Komputerowo-Webmasterskie

Skocz do zawartości




Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Brak polskich znaków openSlaed

#1
TheBhoys  


  • Tytuł Użytkownik
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 22
  • Rejestracja 27 czerwiec 2008
  • GG:0
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Lubin
Tak jak w temacie nie mam polskich znaków nie wiadomo dlaczego ;P adres http://imgtown.unl.pl/
Uśmiechnij się, jutro będzie gorzej
0

#2
TRACKER  


  • Tytuł Persona non grata ;)
  • Grupa Właściciel forum
  • Postów 3259
  • Rejestracja 26 czerwiec 2008
  • JID:tracker20@jabber.org
  • GG:7535236
  • Skype:tracker088
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Polska, SKL
  • OS:Windows 10 (x64)
Witam, powinieneś to wiedzieć, ale cóż zobacz kodowanie w PA i zmień jak coś na UTF-8, albo na ISO 8859-2, myślę, że powinno pomóc, jeśli nie napisz... coś może zdziałam (może, bo już dawno Slaed'em się nie bawiłem...)
Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika
0

#3
TheBhoys  


  • Tytuł Użytkownik
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 22
  • Rejestracja 27 czerwiec 2008
  • GG:0
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Lubin
Wiesz co ;p takie rzeczy to wiem smile.gif sprawa wygląda tak ze w niektórych miejscach polskie znaki działają a w niektórych nie ;D wiec nie jest to wina kodowania
Uśmiechnij się, jutro będzie gorzej
0

#4
TRACKER  


  • Tytuł Persona non grata ;)
  • Grupa Właściciel forum
  • Postów 3259
  • Rejestracja 26 czerwiec 2008
  • JID:tracker20@jabber.org
  • GG:7535236
  • Skype:tracker088
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Polska, SKL
  • OS:Windows 10 (x64)
Szczerze powiedziawszy to nie wiem dlaczego tak się dzieje... skoro na jednej stronie działa to na drugiej też powinno zagadaj do admina slaed w Polsce na GG (na slaed.pl masz dane podane a jak nie to na forum) i zapytaj dlaczego tak się dzieje... Jeszcze raz powtarzam, dla mnie powinno działać wszędzie, może po prostu na podstronach ustawione jest inne kodowanie w plikach? Hmm?
Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika
0

#5
TheBhoys  


  • Tytuł Użytkownik
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 22
  • Rejestracja 27 czerwiec 2008
  • GG:0
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Lubin
Wgrałem Slaeda na inny hosting i są polskie litery nie wiem z czym leży problem
Uśmiechnij się, jutro będzie gorzej
0

#6
TRACKER  


  • Tytuł Persona non grata ;)
  • Grupa Właściciel forum
  • Postów 3259
  • Rejestracja 26 czerwiec 2008
  • JID:tracker20@jabber.org
  • GG:7535236
  • Skype:tracker088
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Polska, SKL
  • OS:Windows 10 (x64)
Zapewne w php.ini na serwerze jest ustawione jakieś tam kodowanie.. tzn. nie takie jak trzeba i masz brak Pl liter ;-) a co nie możesz zostawić na nowym serwie (tzn. na tym co działa) portalu / strony? ;-)
Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika
0

#7
TheBhoys  


  • Tytuł Użytkownik
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 22
  • Rejestracja 27 czerwiec 2008
  • GG:0
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Lubin
Ja nie robię nic specjalnego tylko testuje więc wszystko jedno gdzie strona będzie
Uśmiechnij się, jutro będzie gorzej
0

#8
glabek94  


  • Tytuł Stały użytkownik
  • Grupa Przyjaciele forum
  • Postów 1490
  • Rejestracja 21 lipiec 2008
  • JID:glabek94@jabber.org
  • GG:0
  • Płeć:Mężczyzna
  • OS:Ubuntu 10.04
Informacja:
Temat został przeniesiony.
Wątek który przeglądasz został przeniesiony do innego działu, autor wątku otrzymał ostrzeżenie za niestosowanie się do regulaminu forum.

Nie dostałeś warna biggrin.gif

0

Udostępnij ten temat:


Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych