Komputeromaniak.net - Forum Komputerowo-Webmasterskie: Porblem z podłączeniem się internetu - Komputeromaniak.net - Forum Komputerowo-Webmasterskie

Skocz do zawartości




Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Porblem z podłączeniem się internetu

#1
lobo46  


  • Tytuł Stały użytkownik
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 156
  • Rejestracja 26 czerwiec 2009
  • GG:0
  • Płeć:Mężczyzna
witam zakupilem internet t-mobile NO I MAM PROBLEM WYSKAKUJE MI NA różowo rozłączony a zasieg jest dobry i ciągle pisze trwa skanowanie otwiera się menager neta ale się nie łączy .

Użytkownik Badek edytował ten post 26 czerwiec 2012
Powód edycji: Przenoszę do odpowiedniego działu.

Dołączona grafika
0

#2
Badek  


  • Tytuł Stały użytkownik
  • Grupa Przyjaciele forum
  • Postów 1436
  • Rejestracja 24 październik 2008
  • Płeć:Mężczyzna
Spróbuj zmienić PIN internetu i na nowo się połączyć. PS: Podaj screen z tego managera.

Sam miałem okazję użytkować internet od T-mobile, no i wywnioskowałem, że lubi powodować problemy swoim użytkownikom.

0

#3
lobo46  


  • Tytuł Stały użytkownik
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 156
  • Rejestracja 26 czerwiec 2009
  • GG:0
  • Płeć:Mężczyzna
A tutaj zdjęcie http://iv.pl/images/...52365814165.jpg
Dołączona grafika
0

#4
Szogi1910  


  • Tytuł Użytkownik
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 15
  • Rejestracja 03 czerwiec 2012
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:radom
  • OS:xp sp3
Lepiej by było jak byś zrobił zwyklego screnna bo zdjecie jest mało czytelne

Użytkownik Nitrous edytował ten post 26 czerwiec 2012
Powód edycji: Zmieniłem "bym" na "byś" bo to zmienia sens zdania.

0

#5
TRACKER  


  • Tytuł Persona non grata ;)
  • Grupa Właściciel forum
  • Postów 3257
  • Rejestracja 26 czerwiec 2008
  • JID:tracker20@jabber.org
  • GG:7535236
  • Skype:tracker088
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Polska, SKL
  • OS:Windows 10 (x64)
Choćbyś nawet dał nam screen'a z tym napisem Rozłączony to i tak wiele byśmy z tego nie wywnioskowali - moje pytanie jest proste - próbowałeś reinstalacji modemu + oprogramowania? Wpinałeś pod inny port USB instalując oprogramowanie na nowo?

Ja na Twoim miejscu odinstalowałbym to co masz teraz zainstalowane i zainstalował całość ponownie pod innym portem.
Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika
0

#6
Badek  


  • Tytuł Stały użytkownik
  • Grupa Przyjaciele forum
  • Postów 1436
  • Rejestracja 24 październik 2008
  • Płeć:Mężczyzna
Z pewnością nad (albo pod) napisem "rozłączony" musi Ci się wyświetlić napis "T-mobile" (albo "T-mobile.pl"), inaczej się nie połączysz z tą siecią. Szukaj takiego miejsca.

0

Udostępnij ten temat:


Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych