Komputeromaniak.net - Forum Komputerowo-Webmasterskie: [Rozwiązany]Fear 3 problem - Komputeromaniak.net - Forum Komputerowo-Webmasterskie

Skocz do zawartości




Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

[Rozwiązany]Fear 3 problem Problem z grą fear 3

#1
lobo46  


  • Tytuł Stały użytkownik
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 156
  • Rejestracja 26 czerwiec 2009
  • GG:0
  • Płeć:Mężczyzna
Mam problem z odpaleniem fera 3 pomocy

Windows 7 32 bit A to screen:


http://img828.imageshack.us/img828/576/beztytuurlb.png

Wczoraj zainstalowałem od nowa windows 7 i właśnie teraz mi nie działa odpalenie tej gry a przedtem działało .. Szukałem na internecie i miała jedna osoba taki problem ale nikt mu nie odpowiedział pomocy.

Użytkownik Badek edytował ten post 12 lipiec 2011
Powód edycji: Badek: Na drugi raz edytujemy post, a nie piszemy pod nim.

Dołączona grafika
0

#2
Badek  


  • Tytuł Stały użytkownik
  • Grupa Przyjaciele forum
  • Postów 1436
  • Rejestracja 24 październik 2008
  • Płeć:Mężczyzna
Grę przeinstalowałeś? Oryginał?

0

#3
lobo46  


  • Tytuł Stały użytkownik
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 156
  • Rejestracja 26 czerwiec 2009
  • GG:0
  • Płeć:Mężczyzna
tak przeinstalowałem wiele razy nie oryginał ale wcześniej działała bez zarzutów
Dołączona grafika
0

#4
Badek  


  • Tytuł Stały użytkownik
  • Grupa Przyjaciele forum
  • Postów 1436
  • Rejestracja 24 październik 2008
  • Płeć:Mężczyzna
A może trzeba zaktualizować/zpatchować grę? No nie wiem, nigdy nie miałem do czynienia ani z tą grą, ani z takim błędem.

@edit: A może crack Ci uciekł? :sarcastic:

0

#5
lobo46  


  • Tytuł Stały użytkownik
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 156
  • Rejestracja 26 czerwiec 2009
  • GG:0
  • Płeć:Mężczyzna
.... Ale bez craka taki błąd a crack nic nie daje..
Dołączona grafika
0

#6
Evil  


  • Tytuł Stały użytkownik
  • Grupa Webmasterzy
  • Postów 573
  • Rejestracja 03 marzec 2009
  • GG:8685472
  • Płeć:Mężczyzna
  • OS:Win7 && Ubuntu 10.04
cracki daja wiele,zainstaluj najnowszego:)

Nie pomagam na gg||email -> Tylko komputeromaniak.net
Dołączona grafika
0

#7
Badek  


  • Tytuł Stały użytkownik
  • Grupa Przyjaciele forum
  • Postów 1436
  • Rejestracja 24 październik 2008
  • Płeć:Mężczyzna
Przecież napisał, że crack nic nie daje...

@edit: Możesz poprawić link do błędu? Poprawiłem wtedy, lecz i tak nie działa. Zalecam nasz hosting obrazków.

0

#8
Evil  


  • Tytuł Stały użytkownik
  • Grupa Webmasterzy
  • Postów 573
  • Rejestracja 03 marzec 2009
  • GG:8685472
  • Płeć:Mężczyzna
  • OS:Win7 && Ubuntu 10.04
Pobierz [censored]
Jest to Fear 3 + patch + crack to powinno zadzialac:)
Skopiuj do katalogu z wypakowaną grą (otrzymasz wtedy wersję Skidrow)
Plik Luncher.exe odpowiada za zmiane jezyka:)

Nie pomagam na gg||email -> Tylko komputeromaniak.net
Dołączona grafika
0

#9
Badek  


  • Tytuł Stały użytkownik
  • Grupa Przyjaciele forum
  • Postów 1436
  • Rejestracja 24 październik 2008
  • Płeć:Mężczyzna
Ej, ej, panocku! To, że pomagamy wszystkim proszącym o pomoc, to nie znaczy, że popieramy piractwo i można umieszczać linki do takich rzeczy.

0

#10
Evil  


  • Tytuł Stały użytkownik
  • Grupa Webmasterzy
  • Postów 573
  • Rejestracja 03 marzec 2009
  • GG:8685472
  • Płeć:Mężczyzna
  • OS:Win7 && Ubuntu 10.04
Ale to nie było piractwo:D To był crack i patch do STEAM'a tej gry:D Wiec nie wiem czemu cenzura:P

Nie pomagam na gg||email -> Tylko komputeromaniak.net
Dołączona grafika
0

#11
Badek  


  • Tytuł Stały użytkownik
  • Grupa Przyjaciele forum
  • Postów 1436
  • Rejestracja 24 październik 2008
  • Płeć:Mężczyzna

Cytat

To był crack

Cytat

Wiec nie wiem czemu cenzura:P


A teraz już wiesz? Powróćmy do tematu błędu lobo46.

0

#12
Evil  


  • Tytuł Stały użytkownik
  • Grupa Webmasterzy
  • Postów 573
  • Rejestracja 03 marzec 2009
  • GG:8685472
  • Płeć:Mężczyzna
  • OS:Win7 && Ubuntu 10.04
Jezeli gra nie jest oryginalna,to patche nic nie pomoga...Jedynie najnowsze cracki

Nie pomagam na gg||email -> Tylko komputeromaniak.net
Dołączona grafika
0

#13
Badek  


  • Tytuł Stały użytkownik
  • Grupa Przyjaciele forum
  • Postów 1436
  • Rejestracja 24 październik 2008
  • Płeć:Mężczyzna
"Downloading: Sorry! This file has been deleted." ;)

0

#14
Evil  


  • Tytuł Stały użytkownik
  • Grupa Webmasterzy
  • Postów 573
  • Rejestracja 03 marzec 2009
  • GG:8685472
  • Płeć:Mężczyzna
  • OS:Win7 && Ubuntu 10.04

Cytat

tak przeinstalowałem wiele razy nie oryginał ale wcześniej działała bez zarzutów


My nie szerzymy pirwactwa:)

PS.
Podaj jaki system mialem zanim przeinstalowales gre,czy cos wymieniales?
Moze jakis wirus podpial sie pod pliki gry

Nie pomagam na gg||email -> Tylko komputeromaniak.net
Dołączona grafika
0

#15
Badek  


  • Tytuł Stały użytkownik
  • Grupa Przyjaciele forum
  • Postów 1436
  • Rejestracja 24 październik 2008
  • Płeć:Mężczyzna

Cytat

My nie szerzymy pirwactwa:)

Zdaję mi się, że nie wiesz co to znaczy szerzenie piractwa. To jest wrzucanie linków do cracków, nielegalnych gier itp.

Cytat

Podaj jaki system mialem zanim przeinstalowales gre,czy cos wymieniales?

To bardzo prawdopodobne, np. u mnie kilka gier które działały na Win XP nie działają teraz na Win 7...

1

#16
Evil  


  • Tytuł Stały użytkownik
  • Grupa Webmasterzy
  • Postów 573
  • Rejestracja 03 marzec 2009
  • GG:8685472
  • Płeć:Mężczyzna
  • OS:Win7 && Ubuntu 10.04
A jestes pewny ze ta gra smiga na Win7?
Mozliwe ze Fear 3 nie byla projektowana pod ten system

Nie pomagam na gg||email -> Tylko komputeromaniak.net
Dołączona grafika
0

#17
Nitrous  


  • Tytuł Stały użytkownik
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 294
  • Rejestracja 04 maj 2009
  • Płeć:Nie ustawiono
BEGIN OffTopic

ildv w jakim ty wieku jesteś? Czemu chcesz na siłę pomagać? Najpierw coś piszesz a później sobie przeczysz, pogubiłeś się? Za dużo postów..

Cytat

Pobierz [censored]
Jest to Fear 3 + patch + crack to powinno zadzialac:)
Skopiuj do katalogu z wypakowaną grą (otrzymasz wtedy wersję Skidrow)
Plik Luncher.exe odpowiada za zmiane jezyka:)


Udostępniasz / podsyłasz źródło pirackiej gry (pomagasz w rozprowadzeniu stafu), a później piszesz:

Cytat

My nie szerzymy pirwactwa:)


Już to kiedyś pisałem, zanim napiszesz coś na k.net, pomyśl dwa razy.

END OffTopic

lobo46 Koleżko, zapraszam do kupna oryginału gry. Zapłać za to, że korzystasz, miej szacunek dla twórców.
Myślę, że nikt nie ma problemu z tą grą w oryginale, a nawet jeśli by był problem, to można po kombinować i uruchomić grę ze zgodnością np. z XP SP3.
Gra kosztuje stówke + przesyłka. Nie warto zainwestować i mieć spokój?
1

#18
Badek  


  • Tytuł Stały użytkownik
  • Grupa Przyjaciele forum
  • Postów 1436
  • Rejestracja 24 październik 2008
  • Płeć:Mężczyzna

Cytat

Myślę, że nikt nie ma problemu z tą grą w oryginale

Przepraszam ov3r, że to mówię, ale niekiedy jest tak, że producenci chcąc utrudnić piratom zabawę, to robią to... swoim klientom. A pirat szybko znajdzie odejście czy co tam innego. Nie żebym popierał piractwo, ale takie są realia.

Cytat

Mozliwe ze Fear 3 nie byla projektowana pod ten system

Fear 3 została wydana w tym roku, na początku wakacji, więc zastanów się co mówisz.

lobo: Problem już rozwiązany?

0

#19
lobo46  


  • Tytuł Stały użytkownik
  • Grupa Użytkownicy
  • Postów 156
  • Rejestracja 26 czerwiec 2009
  • GG:0
  • Płeć:Mężczyzna
fear działa ale musiałem wgrać od nowa windows i pomogło :D

P.S proszę o zamknięcie tematu.
Dołączona grafika
0

#20
Badek  


  • Tytuł Stały użytkownik
  • Grupa Przyjaciele forum
  • Postów 1436
  • Rejestracja 24 październik 2008
  • Płeć:Mężczyzna
Na prośbę autora, zamykam.

TEMAT ROZWIĄZANY
Temat ten został uznany przez administrację jako ROZWIĄZANY.
Jeśli są jednak jakiekolwiek wątpliwości, pytania,sugestie itp proszę o założenie nowego tematu.
Wszystkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.


0

Udostępnij ten temat:


Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych