Komputeromaniak.net - Forum Komputerowo-Webmasterskie: [Rozwiązany]Everest - brak wskaźników temeratury - Komputeromaniak.net - Forum Komputerowo-Webmasterskie

Skocz do zawartości




Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

[Rozwiązany]Everest - brak wskaźników temeratury

#1
Badek  


  • Tytuł Stały użytkownik
  • Grupa Przyjaciele forum
  • Postów 1436
  • Rejestracja 24 październik 2008
  • Płeć:Mężczyzna
Mam problem z Everestem 2.20.405 Home Edition. Otóż nie wyświetla od żadnych temperatur prócz HDD. W innych programach jest widoczne CPU, GPU, AUX itp, a tutaj tylko HDD. Screen:

Dołączona grafika
Jak temu zaradzić?

0

#2
Neo  


  • Tytuł Użytkownik
  • Grupa Przyjaciele forum
  • Postów 45
  • Rejestracja 11 styczeń 2010
  • JID:neo@wtw.im
  • GG:=
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Olsztyn /k Częstochowy
  • OS:Windows Seven
W tej wersji, nie ma wskaźnika Temperatury (jeśli się nie mylę), a poza tym jest to wersja 2.20, która nie jest kompatybilna z Win7 (ta wersja jest z 2005) zainstaluj sobie najnowszą wersję Everest, albo zainstaluj sobie AIDE.
<img src="http://img.komputeromaniak.net/images/3cn6a7106fwwqbdun0r.png" border="0" class="linked-image" />
0

#3
Badek  


  • Tytuł Stały użytkownik
  • Grupa Przyjaciele forum
  • Postów 1436
  • Rejestracja 24 październik 2008
  • Płeć:Mężczyzna
Zainstalowałem trial Everest 5.50 i wszystkie temperatury są ok. Najwyraźniej stara wersja jest za stara, niestety... Zamykam wątek.

0

Udostępnij ten temat:


Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Temat jest zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych